Pastasalade met zalm

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 14-07-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 g spirelli pasta (C1000 Selectie)
zout
250 g sperziebonen, gehalveerd
1 prei, in dunne ringetjes
2 blikjes John West Roze zalm a 213 g
2 1/2 el olijfolie extra vierge
3 el groene pesto (Grand?Italia)
1 rode ui, gesnipperd
5 stengels bleekselderij, in dunne plakjes
peper
3 el basilicum, geknipt (C1000 Vers)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet hem af onder koud stromend water en laat hem uitlekken.
Kook de sperziebonen 7 min. in water met zout, voeg na 5 min. koken de prei toe. Giet de groenten af en spoel ze onder koud stromend water. Laat ze uitlekken.
Verwijder de velletjes en de graatjes van de vis en verdeel de vis in stukjes. Roer de olie met de pesto door elkaar.
Schep de pasta met de sperziebonen, de prei, de ui, de bleekselderij en het pestomengsel door elkaar. Schep de vis er voorzichtig door en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met het basilicum.

Bron

C1000

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

alb02 avatar
alb02 28-08-2006

Dank je voor dit recept ga het zeker een keer proberen en heb het aan mijn favorieten toegevoegd.<br> Groetjes Angela

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten