1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Frambozen granita

Frambozen granita

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-07-2005

Ingrediënten 6 personen


400 gram frambozen - 2 eetlepels citroensap - 100 gram fijne tafelsuiker



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pureer de frambozen met het citroensap
en de suiker.
Roer er 2 1/2 dl water door en
schenk het mengsel in een ijskastdoos.
Zet de doos in de diepvries.
Schep het mengsel na 1 uur goed door en
zet het terug in de vriezer.
Laat het in 4 uur bevriezen tot er
mooie ijskristallen gevormd zijn.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top