Kersenchutney

  • Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 08-07-2005

Deel dit recept

Ingrediënten
3 koppen ontpitte kersen -375 ml appelazijn -1 kop gehakte uien -3/4 kop rozijnen -3/4 kop suiker -3 eel gemberpoeder -1 el mosterdzaadjes-1 el kaneel-1/2 tl zout -1/4 tl nootmuskaat
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Glazen potten

Bereidingswijze

Laat alles 1 uur sudderen met het deksel op de pot.
Doe het deksel eraf en laat nog 30 minuten sudderen.
Regelmatig roeren.

Serveertip

Doe het in potten en laat het afkoelen.
Sluit de potten goed en bewaar in de koelkast.
2 maanden te bewaren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten