1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Zomerse Krabquiche

Zomerse Krabquiche

  • Frans, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-07-2005

Ingrediënten 4 personen


160 gr krab, uit blik uitgelekt 110 gr Gruyere kaas, geraspt 6 plakjes bladerdeeg 4 sjalotjes, gesnipperd 4 eieren, geklutst 250 ml lichte room 1 tl paprikapoeder peper en eventueel zout



Zo?n heerlijk en eenvoudig ZO OP TAFEL gerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 190 graden.

Bereidingswijze

Laat bladerdeeg langzaam ontdooien. Beboter een scheel en doe het bladerdeeg mooi in de schaal. meng krab, sjalotjes en kaas in een kom. Zet opzij. In een andere kom, de eieren, room, paprika, peper en eventueel met zout mengen. Zet opzij. Schep dit mengsel op het bladerdeeg. Giet de eimengsel hierover heen. Plaats ongeveer 20/-25 minuten in de oven.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top