1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Broccoli
  5. Pasta met zalmfilet, paprika, broccoli en cherrytomaatjes

Pasta met zalmfilet, paprika, broccoli en cherrytomaatjes

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-07-2005

Ingrediënten 1 personen


1 pak Iglo stoomvis Zalmfilet met paprika, broccoli en cherytomaatjes
100 g (verse) tagliatelle
zout
1 citroen
1 eetlepel Blue Band finesse voor verrijken
6 blaadjes basilicum
0.5 eetlepel pijnboompitjes



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg het stoomzakje met de naad naar boven op een bord in de magnetron. Verhit afhankelijk van het aantal Watt 7 ? 8,5 minuut in de magnetron. Kook ondertussen de tagliatelle in ruim water met zout al dente. Rasp ongeveer 2 theelepels citroenrasp van de citroenschil af. Meng de rasp met de finesse. Scheur de blaadjes basilicum. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan goudkleurig. Scheur het stoompakketje langs de groene naad open, giet het vocht af en laat de inhoud op een bord glijden. Giet de pasta af en meng met de citroenroom en basilicum. Schep de pasta naast de vis en bestrooi met de goudkleurige pijnboompitten.

Serveertip

Vervang de pijnboompitten eventueel door walnoten en de basilicum door een enkele blaadjes rucola. Dit gerecht is ook lekker met stoomvis Visfilet met champignons, paprika, wortel en peultjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top