1. Home
  2. Recepten
  3. Geitenkaas
  4. Zalmfilet met geitenkaas en honing uit de oven

Zalmfilet met geitenkaas en honing uit de oven

  • Fusion, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-07-2005

Ingrediënten 4 personen


500 gr verse zalmfilet 150 gr fromage de chevre 2 el honing ? citroen 2 el olijfolie 2 teentjes knoflook chilipeper 2 el verse Italiaanse kruiden ? citroen.


Add to JUMBO shopping list


Geweldig recept van Allerhande die ik een apart jasje heb gegeven.Heb een paar veranderingen aangebracht wat mij wel lekker leek.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 225 graden

Bereidingswijze

Citroenschil raspen en vrucht uitpersen. In kom citroensap mengen met olie, Italiaanse kruiden, knoflook en peper naar smaak. Zalmfilet in 4 gelijke stukken snijden, inwrijven met zout en peper en 1 el citroensap. Stukken zalm naast elkaar in bakblik leggen en giet er de honing over. Geitenkaas in dunne plakjes snijden en deze dakpansgewijs op zalm leggen. Kruidenmengsel erover sprenkelen. Schaal in midden van oven schuiven, tot zalm na 10-15 minuten gaar is en geitenkaas begint te kleuren.

Heerlijk met gebakken krieltjes.

Dit recept is te vinden in:

Bron

Allerhande (AH)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (11)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top