Plaattaart met Zomergroenten

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 01-07-2005

Van de week heb ik dit gerecht bij een vriendin gegeten. Bladerdeeg met verschillende zomergroenten op een romig bedje met pesto.
Smullen!!!!
Het is een recept uit de Allerhande en het is heerlijk om op een zomerse dag te eten als je van de hitte niet meer weet wat je nou moet gaan eten.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Bakplaat (20 x 30 cm), ingevet

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 225 graden

Bereidingswijze


  1. De bakplaat bedekken met het bladerdeeg en zorg ervoor dat er een opstaand randje is

  2. Met een vork enkele gaatjes in het deeg prikken

  3. Deegbodem 5 minuten voorbakken in de oven

  4. Pesto door de creme fraiche roeren en mengsel over deegbodem uitstrijken

  5. Groenten erover verdelen en bestrooien met peper, zout en geraspte kaas

  6. Plaattaart nog ca. 15 minuten in de oven goudbruin en gaar bakken

  7. Taart uit de oven nemen en warm serveren

Bron

Allerhande (AH)

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

mvb275 avatar
mvb275 13-07-2005

Lijkt mij erg lekker heb het recept meegenomen. Groetjes Mieke

pauliens-verzameling avatar

Dit lijkt me ook lekker, heb het recept meegenomen. groetjes, Pualien

sugari avatar
sugari 03-07-2005

lekkerrrrr

anna_c_l avatar
anna_c_l 02-07-2005

lekker, heb het meegenomen. Dank. Anna

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten