Geitenkaassalade

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 30-06-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1/2 krop rode sla - 1/2 krop frisseesla - 10 verse muntblaadjes - 100 gram harde geitenkaas - 1 eetlepel balsamico-azijn - 2 eetlepels olijfolie extra vergine - 1 theelepel honing - zout en peper - 4 plakken serranoham - 2 eetlepels pijnboompitten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was 1/2 krop rode sla en 1/2 krop frisseesla,
scheur ze grof en laat ze uitlekken.
Was 10 verse muntblaadjes en snij ze in reepjes.
Snijd harde geitenkaas in stukken en
grill ze in een grillpan.
Klop een dressing van 1 eetlepel balsamico-azijn,
2 eetlepels olijfolie extra vergine
met 1 theelepel honing en breng op smaak
met zout en peper.
Verdeel de sla, 4 plakken serranoham,
de munt en de geitenkaas over 2 borden.
Besprenkel de salade met de dressing.
Rooster 2 eetlepels pijnboompitten in een droge
koekenpan goudbruin en bestrooi de salades ermee.

Laatste reacties

gvdweerd avatar
gvdweerd 01-07-2005

Ik neem hem mee,alvast bedankt. m.v.g.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten