1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Gevulde Russische eieren

Gevulde Russische eieren

Door: will_s

  • Nederlands, Buffet
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-06-2005

Ingrediënten 4 personen


4 eieren peterselie50 gr garnalen100 gr boterzout en peperworcestershiresaus kappertjes ansjovisfilet



Deze eieren kun je bij veel gelegenheden serveren.Als onderdeel van buffet, BBQ, Borrelhapje,En een hors d`ouvre.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de eieren hard.Laat ze afkoelen.

Bereidingswijze

Halveer de eieren en neem de dooiers er uit.Wrijf de dooiers door een zeef en maak er met de boter, de garnalen, zout en peper en worcestershiresaus garnalenboter van.Vul hiermee de halve eieren en garneer die met wat kappertjes in een opgerolde ansjovisfilet en fijngehakte peterselie.

Serveertip

Eet smakelijk.



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top