1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Mojo picon.

Mojo picon.

  • Spaans, Saus/dressing
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-06-2005

Ingrediënten


-4 gedroogde Canarische rode paprika's.
-1/4 theelepel komijn.
-2 tot 4 tenen knoflook.
-1 tot 2 gedroogde Spaanse pepers.
-1/2 theelepel zeezout.
-2.5 dl olijfolie.
-snee oud witbrood.
-azijn.


Verder heb je nodig


-Mesje-keukenmachine-glazen potjes.


Pikante rode-paprika-saus.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Week de paprika's gedurende 15 minuten in warm water.Giet af en laat uitlekken.
-Pel de knoflook en halveer.

Bereidingswijze

-Doe de paprika's samen met de komijn,knoflook,Spaanse pepers en zeezout in de keukenmachine en maak een fijne puree.
-Giet intussen in een dun straaltje er de olijfolie bij.
-Geef de saus de gewenste dikte door er water of juist broodkruim aan toe te voegen.
-Breng de saus op smaak met azijn.
-Schep de saus in (schone)glazen potjes,schenk er olijfolie op en sluit de potjes luchtdicht af.

Serveertip

-Lekker bij in de schil gekookte aardappeltjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bezemsteeltje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bezemsteeltje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top