Hartige pannenkoek

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Pannekoek gevuld met kerstomaatjes, (vega)-gehakt, prei en camenbert

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
200 g kerstomaatjes
bakje vegetarisch fijngehakt
1/2 camenbert
1 prei
1 ui
verse oregano
peper, zout, olie/boter

Voor pannenkoeken:
1 ei, bloem en melk
peterselie, zout
olie/ boter om in te bakken

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekenpan, hapjespan

Voorbereiding

maak een dik pannenkoekenbeslag door het bloem, het ei en de melk met elkaar te mixen. Doe een snufje zout en een flinke scheut peterselie door het beslag.

Daarnaast: tomaatjes wassen en halveren. Prei wassen en in ringetjes van snijden, ui in kleine stukjes snijden. Oregano wassen en knippen. Camenbert in stukjes snijden.

Bereidingswijze

Bak het gehakt samen met de ui en voeg na een halve minuut de prei toe. Bak onderwijl 2 mediumdikke pannenkoeken. Voeg bij het gehakt de kerstomaatjes, de oregano en peper en zout naar smaak. Na korte tijd de pan van het vuur halen en de camenbert toevoegen.

Serveertip

Verdeel de groenten met gehakt over de twee pannenkoeken en klap deze dicht. Eventueel kan dit gegarneerd worden met een paar halve kerstomaatjes en een blaadje oregano.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

suzannekookt avatar
suzannekookt

Doorsturen

Home Recepten