Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Verse eigengemaakte knoflookolie met verse kruiden

Verse eigengemaakte knoflookolie met verse kruiden

Door: marianneoud

  • Frans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-06-2005

Ingrediënten 4 personen


2 stengels Chinees look, schoongemaakt 6 teentjes knoflook, gepeld 5 dl olijf olie 1 takje basilicum 1 takje oregano.



Voor koude en hete pikante soepen, groenten en bladsalades, bij vlees, vis, pasta en eenpansgerechten en bij dipsausen op basis van verse kaas.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Knip het Chinese look fijn en pers de knoflookteentjes fijn. Doe alle kruiden in een pot en schenk de olijfolie erbij. Op een koele en donkere plek is deze olie ongeveer 3 weken houdbaar.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top