1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Salade
  5. Andijviesalade
  6. andijviesalade

andijviesalade

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-06-2005

Ingrediënten


Andijvie ong 500 gr fijngesneden
1 dubbele kipfilet
5eetl fritessaus of mayonaise
5 eetl yoghurt
1 kl blikje ananas uitgelekt
flink wat kerrie poeder
peper en zout
boter om in te bakken



Een heerlijke maaltijdsalade

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de yoghurt en fritessaus door elkaar en voeg de uitgelekte ananas en de andijvie toe. Doe naar smaak kerriepoeder erbij, ik zel doe meestal een flinke eetl. Zet in de koelkast afgedekt tot gebruik.
Snij ondertussen de kipfilet in kleine blokjes en bestrooi met zout, peper en kerriepoeder. Bak ze door en door gaar. Laat afkoelen tot lauwwarm en roer door de salade uit de koelkast.
Eet smakelijk!

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Heerlijk met stokbrood



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van slinger


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van slinger
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top