1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Witte chocolademousse met passievruchten

Witte chocolademousse met passievruchten

Door: luckyjo

  • Nederlands, Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 22-06-2005

Ingrediënten 4 personen


250 gram roomkaas - 250 ml slagroom - 120 gram poedersuiker - 250 gram gesmolten witte chocolade - 125 ml passievruchtenpulp - 2 eetlepels citroensap



Ontdek meer:

Voorbereiding

Klop de roomkaas, room, suiker en chocolade met de Mixer tot een gladde enigszins dikke massa. Schep er het mengsel van vruchtenpulp en citroensap door.

Bereidingswijze

Schep het mengsel in 4 glazen coupes met een inhoud van 250 ml. Dek het af en zet het een nacht in de ijskast.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top