1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Wok van wilde champignons

Wok van wilde champignons

  • Belgisch, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-06-2005

Ingrediënten 4 personen


50 g shii-takes, 50 g oesterzwammen, 50 g girollen, 50 g Parijse champignons, 50 g pieds de mouton, 50 g cantharellen, 50 g trompettes des morts, 30 g verse salieblaadjes, olijfolie, 2 gehakte sjalotten, 1 gehakt teentje knoflook, 2 eetlepels sherryazijn, 1 dl sherry, 100 g boter, 4 plakjes gedroogde Gandaham.



Een snel en makkelijk recept uit "Alles in de wok" van Piet Huysentruyt.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de verschillende soorten champignons. Frituur de salieblaadjes en laat uilekken op keukenpapier. Wok de champignons in de hete olie met de sjalotten en knoflook. Blus met de azijn en sherry. Voeg de boter toe en meng goed. Verdeel over diepe borden en bedek met een plakje Gandaham. Garneer met de salie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nvwinsberghe


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nvwinsberghe
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top