1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Thaise keuken
  5. Lamsvlees met limoen en kokos

Lamsvlees met limoen en kokos

  • Thais, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-06-2005

Ingrediënten 4 personen


450 g lamsvlees, 55 g santen (blok kokosroom), 3 dl kokend water, 2 tl arachideolie, 1-2 knoflookteentjes fijngesneden, 2 tl verse gember, 2 el Thaise groene currypasta, geraspte schil en sap van 1 limoen, Z & P, 2 el vers korianderblad fijngesneden.



Deze Thaise curry is zo lekker en smaakt zo authentiek dat iedereen zal denken dat je uren in de keuken hebt gestaan. Bron: "Eenpansgerechten".

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het vlees in reepjes. Los de kokos op in het water. Verhit de olie in een wok. Doe het lamsvlees, knoflook en gember erin en bak 3 min. Roer de currypasta en het kokosmengsel erdoor en voeg de limoen toe. Breng op smaak met zout en peper. Breng het mengsel aan de kook en laat 5 min. sudderen. Roer de koriander erdoor en serveer met witte rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nvwinsberghe


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nvwinsberghe
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top