1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. GEVULDE WIELTJES

GEVULDE WIELTJES

  • , Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-06-2005

Ingrediënten 4 personen


8 plakjes bladerdeeg, ontdooid
bloem om te bestuiven
100 g belegen cheddar, geraspt
2 el verse parmezaan
2 el tomatenpuree
2 el pesto
1 middelgroot ei, om te bestrijken
plantaardige olie om in te vetten



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.Leg op een werkblad twee kier vier plakjes bladerdeeg zo neer dat ze een vierkant vormen.Meng de cheddar en de parmezaan en zet terzijde.

Bereidingswijze

Bestrijk het bladerdeegvierkant met de tomatenpuree.
Leg de tweede rechthoek op de eerste, bestrijk met de pesto en bestrooi met de kaas.
Rol het deeg op met de vulling naar de binnenkant.
Bestrijk de rol met het ei en zet 20 minuten in de koelkast.
Snij de rol in plakken van 1 cm en leg deze op een ingevet vel bakpapier.
Bak 20 minuten of tot het bladerdeeg goudbruin ziet.

Serveertip

Laat afkoelen op een taartrooster.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van madamemikmak


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van madamemikmak
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top