1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Pindasoep

Pindasoep

  • Nederlands, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-06-2005

Ingrediënten 4 personen


4 eieren

1 ui

2 eetlepels olie

1 schaaltje kipfilet, (ca. 350 g), in blokjes

150 g pikante pindakaas (pot a 225 g)

1 liter kippenbouillon (van tablet)

1 zak Chinese roerbakmix (400 g)

1 zak kroepoek naturel (60 g)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Eieren in 9 min. hard koken, afspoelen onder koud stromend water, pellen en halveren.

Bereidingswijze

Intussen in (soep)pan ui in olie 1 min. fruiten. Kipblokjes erdoor scheppen en in 5 min. rondom bruinbakken. Pindakaas 1 min. meebakken. Bouillon toevoegen. Soep weer aan de kook brengen, roerbakmix erdoor mengen en kip en groenten in 3 min. gaar laten worden. In vier kommen 2 halve eieren leggen. Soep erop schenken

Serveertip

Serveren met kroepoek.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riavreven


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riavreven
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top