Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gnocchi
  6. Gnocchi met walnoten en gorgonzola

Gnocchi met walnoten en gorgonzola

Door: riavreven

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-06-2005

Ingrediënten 4 personen


2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g)

50 g gepelde walnoten

1 pakje slagroom (houdbaar, 200 ml)

250 g gorgonzola (blauwaderkaas)

4 geroosterde paprika's (pot a 465 g)

1 zak gemengde sla (200 g)

2 eetlepels sladressing balsamico (fles a 270 ml)



Ontdek meer:

Voorbereiding

In pan ruim water aan de kook brengen. Gnocchi in water laten glijden en weer aan de kook brengen. Gnocchi zijn gaar als ze komen bovendrijven. Walnoten grof hakken. In droge Koekenpan walnoten ca. 3 minuten roosteren Op bord laten afkoelen

Bereidingswijze

In steelpan slagroom verwarmen en gorgonzola hierin smelten. Paprika's in reepjes snijden. Sla mengen met paprika en dressing. Bovendrijvende gnocchi met schuimspaan direct uit pan scheppen en overdoen in warme schaal. Saus en walnoten door gnocchi mengen. Op smaak brengen met zout en peper.

Serveertip

Gnocchi serveren met salade.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riavreven
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top