GEVULDE ROODLOFBLAADJES MET GEITENKAASSALADE

  • Spaans, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-06-2005

voorgerecht of tapashapje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 el citroensap
1 el grove mosterd
4 el olijfolie extra vierge
zout, peper
1 sjalot, in dunne ringen
150 g geitenkaas, verkruimeld
50 waterkers of veldsla, grof gesneden
3 struikjes rood- of witlof, blaadjes losgehaald
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

? Dressing kloppen van citroensap, mosterd en olie. Op smaak brengen met zout en peper. Sjalot, geitenkaas en waterkers of veldsla erdoor scheppen.
? Roodlofblaadjes op schaal leggen en salade erover verdelen.

Serveertip

Lekker met warm ciabattabrood.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten