1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Knoflooksoep

Knoflooksoep

Door: greet8

  • Spaans,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 17-06-2005

Ingrediënten 4 personen


Twee of drie oude boterhammen, of een stuk stokbrood wat over is,in blokjes snijden.1 bolletje knoflook, 2 eieren, 1 liter rubderbouillon van 2 blokjes. eventueel zout en peper.beetje olijfolie,1 theelepeltje paprikapoeder


Verder heb je nodig


Pan,koekenpan.


Dit moet je proberen,ik maak een klein recepje voor te proberen. Heerlijk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Droog brood in blokjes snijden bol knoflook schoonmaken en uitpersen.

Bereidingswijze

Verhit olie in koekenpan.Bak het brood op matig vuur .Verdeel de uitgeperste knoflook erover en de paprika wat peper en zout en de bouillon.Breng de bouillon aan de kook en laat de soep ong 20 min zachtjes trekken.

Serveertip

Klop de eieren los en schenkt dit in de hete soep zodat het eiermengsel gaat stollen.Proeven Jammie ,ik vind het erg lekker.



Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van greet8
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top