Romige mangotaart

  • Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 15-06-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 rijpe mango.
1 flesje Bleu Band Finesse voor koken. (250 ml. )
3 eieren.
75 gr. suiker.
1 zakje vanillesuiker.
75 gr. bloem.
poedersuiker.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
aluminiumfolie.
lage taartvorm doorsnede ca. 24 cm. en ingevet.

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 175 gr.
Mango schillen en in plakjes snijden..

Bereidingswijze

Mango over de bodem van de taartvorm verdelen,een paar stukjes over voor de garnering achterhouden.
In een kom Bleu Band Finesse, eieren, suiker en vanillesuiker met mixer luchtig kloppen.
Bloem er in gedeelten doorheen kloppen.
Beslag over de mango schenken en de taart in midden van de oven in 40 min. bruin en gaar bakken (indien de taart te donker wordt met aluminium afdekken ).
Vorm uit de oven nemen en de taart met poedersuiker bestrooien.

Serveertip

Warm serveren en eventueel met een bolletje vanilleijs.
Bron A/H

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten