Pekingeend-wraps

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 09-06-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 lente-uitjes - 60 ml hoisinsaus - 1 eetlepel pruimensaus - 250 gram geroosterde eend - 16 kleine blaadjes sla
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maak de lente-uitjes schoon. Snijd de eend klein. Snijd het witte deel van de ui van het groene deel. Doop de groene delen 5 seconden in een middelgrote schaal kokend water en haal ze dan door een schaal met koud water. Laat ze goed uitlekken. Snijd het witte deel in dunne plakjes.

Bereidingswijze

Meng de hoisinsaus met de pruimensaus. Verdeel de sauzen, het vlees en de witte stukken ui over de slablaadjes. Rol het blaadje zo op dat de vulling erin zit. Bind elk rolletje sla vast met een klein reepje van het groene deel van de ui.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten