Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Biologische keuken
  5. Tzatziki
  6. pasta pesto met tzatziki

pasta pesto met tzatziki

Door: joke74

  • Biologisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-06-2005

Ingrediënten 1 personen


- volkoren pasta voor 1 persoon (75 gram)
- volle eetlepel pesto
- half bakje cottage cheese
- 5 zongedroogde tomaatjes
- stuk komkommer voor 1 persoon (200 gram)
- half bakje cottage cheese
- 2 teentjes knoflook
- zout, peper, verse basilicum en bieslook
- beetje spice route kruidenmix naar smaak


Verder heb je nodig


Rasp


Heerlijke combinatie met een eigen variant op de bekende tzatziki.

Ontdek meer:

Voorbereiding

- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.
- Gebruik geen zout, maar doe de klein gesneden gedroogde tomaatjes bij de pasta om mee te koken.

Bereidingswijze

- rasp de komkommer grof.
- breng een half bakje cottage cheese op smaak met peper, zout, basilicum, bieslook en spice route kruidenmix.
- Pers de teentjes knoflook erboven uit en meng dit er goed door.
- Doe de cottage cheese bij de komkommer en meng dit goed door elkaar.

- Giet de pasta af. De tomaatjes kunnen gewoon door de pasta zitten.
- Meng door de cottage cheese met de pesto.
- Roer de cottage cheese door de pasta.

Serveertip

Garneer met geroosterde pijnboompitten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke74
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top