gegratineerde witlof met gnocci
- Vegetarisch, Ovenschotel
- 10-20 min.
- Geplaatst op 06-06-2005
Volledige maaltijd uit de oven, enne zeer lekker!!!
Ingrediënten 2 personen
- 4 flinke stronken witlof- 1 tomaat
- 3 zongedroogde tomaatjes
- 1 theelepel knoflookpuree
- 1 eetlepel rode pesto
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 bosje lente ui
- zout, peper en paprikapoeder naar smaak
- 1 pakje quorn
- 2 flinke eetlepels amandelpasta
- 1 zakje pijnboompitten
- 100 gram schapenfeta
Benodigdheden
lasagnaschaalVoorbereiding
- halveer de stronkjes witlof en haal de harde kern er uit.
- snij de lente ui in kleine ringen.
- snij de tomaat in kleine stukjes.
- snij de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes.
Bereidingswijze
- Doe de witlof in de lasagnaschaal.
- Meng de tomatenpuree met de peso, de knoflookpuree en de zongedroogde tomaatjes.
- Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
- Meng de Quorn met amandelpasta.
- Meng de lente - ui, de tomaat en de pijnboompitten en voeg de Gnocci en het tomatenmengsel toe.
- Verdeel de quorn met amandelpasta tussen de stronkjes witlof.
Vul de bovenkant van de witlof met het tomaten / gnocci mengsel.
- Snij de feta in kleine stukjes en verdeel dit over de gnocci.
- Plaats de lasagnaschaal in de oven en bak het in ongeveer 30 minuten gaar.
Serveertip
Heerlijk met een courgette salade.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties