gegratineerde witlof met gnocci

  • Vegetarisch, Ovenschotel
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-06-2005

Volledige maaltijd uit de oven, enne zeer lekker!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
- 4 flinke stronken witlof

- 1 tomaat

- 3 zongedroogde tomaatjes

- 1 theelepel knoflookpuree

- 1 eetlepel rode pesto

- 1 klein blikje tomatenpuree

- 1 bosje lente ui

- zout, peper en paprikapoeder naar smaak

- 1 pakje quorn

- 2 flinke eetlepels amandelpasta

- 1 zakje pijnboompitten

- 100 gram schapenfeta
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
lasagnaschaal

Voorbereiding

- halveer de stronkjes witlof en haal de harde kern er uit.

- snij de lente ui in kleine ringen.

- snij de tomaat in kleine stukjes.

- snij de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes.

Bereidingswijze

- Doe de witlof in de lasagnaschaal.

- Meng de tomatenpuree met de peso, de knoflookpuree en de zongedroogde tomaatjes.

- Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder.

- Meng de Quorn met amandelpasta.

- Meng de lente - ui, de tomaat en de pijnboompitten en voeg de Gnocci en het tomatenmengsel toe.

- Verdeel de quorn met amandelpasta tussen de stronkjes witlof.

Vul de bovenkant van de witlof met het tomaten / gnocci mengsel.

- Snij de feta in kleine stukjes en verdeel dit over de gnocci.

- Plaats de lasagnaschaal in de oven en bak het in ongeveer 30 minuten gaar.

Serveertip

Heerlijk met een courgette salade.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten