1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gevulde karbonades van de barbecue

Gevulde karbonades van de barbecue

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-06-2005

Ingrediënten 4 personen


4 ribkarbonades
4 plakken Parmaham
4 eetlepels geraspte Gruyere
1 deciliter Bertolli Classico Olijfolie
1 eetlepel citroensap
grof gemalen peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vraag de slager de karbonades tot envelopjes te snijden en vul ze met de ham en de geraspte kaas. Prik ze met prikkertjes goed dicht. Meng de olie, het citroensap en de peper goed door elkaar en bestrijk hiermee de karbonades. Rooster ze op een gloeiend hete barbecue in ca. 12 minuten gaar en bruin. Bestrijk ze af en toe met het oliemengsel en keer ze zo nu en dan om. Verwijder de prikkertjes

Serveertip

Tip:Lekker met een salade van bleekselderij en (in de barbecue) gepofte aardappelen.

Bron:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top