1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Trostomaten en geitenkaas met walnotendressing

Trostomaten en geitenkaas met walnotendressing

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-06-2005

Ingrediënten 6 personen


8 middelgrote trostomaten - 150 gram geitenkaas - 25 gram geroosterde walnoten - 60 ml olijfolie - 1 teentje knoflook - 1 1/2 eetlepel frambozenazijn - 2 theelepels Dijon mosterd - 2 theelepels grof gehakte tijm - 2 theelepels suiker



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de tomaten en geitenkaas in dikke plakken. Hak de walnoten grof.

Bereidingswijze

Leg op elk bord een plak tomaat en daarop een plak kaas. Verdeel er de noten over. Meng de olijfolie, frambozenazijn, mosterd, tijm en suiker en pers de knoflook er boven uit. Besprenkel een beetje van het mengsel over de walnoten en herhaal dit tot alle ingredienten op zijn.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top