1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Aardbeien-Rabarberjam

Aardbeien-Rabarberjam

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 02-06-2005

Ingrediënten


500 gram aardbeien;500 gram rabarber;1 citroen;1 kg geleisuiker



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De aardbeien wassen en de kroontjes en steeltjes verwijderen en in stukjes snijden. De rabarber wassen, in stukjes snijden en even op het vuur zetten om zacht te laten worden. De aardbeien en de geleisuiker toevoegen en het geheel onder voortdurend roeren aan de kook brengen. 4 minuten borrelend laten doorkoken en voor het vullen in glazen potten het sap van een citroen toevoegen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja1969


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja1969
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top