Scroppino

  • Italiaans, Nagerecht
  • 20-30 min.

Deze ijskoude sorbet zal zeker en vast in de smaak vallen op warme zomerse dagen; het is de ultieme afsluiter van een maaltijd of als tussendoor bij een groots diner!!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
-6 scheppen citroensorbet (bij voorkeur zelf gemaakt)
-100 ml bevroren wodka
-200 ml goed gekoelde droge (brut)schuimwijn
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
-4 ijsgekoelde champagnecoupes

Bereidingswijze

-met een blender de citroensorbet, wodka en de schuimwijn tot een luchtig en schuimend mengsel kloppen

Serveertip

-in de ijsgekoelde glazen verdelen en met een lepel serveren

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Doorsturen

Home Recepten