Spaghetti

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Ik maak deze saus altijd in een braadketel en is dus voor twee keer vier personen.De helft gaat in de diepvries en is dus handig als je bv geen tijd hebt om lang te koken.Even wat spaghetti afkoken en saus opwarmen en je bent weer klaar.(eventueel met een lekkere salade)

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
6 0ns gehakt(gekruid)-1 dikke ui-2 teentjes knoflook-1 pond prei gesneden-knolselderij gesneden-1 potje champignons-1 groot en 1 klein blikje tomatenpuree-1 bouillon-en 3 maggiblokjes-kerriepoeder-maggimelange no 2-1 theelepeltje sambal-ketjap manis aardappelzetmeel
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
maggimelang is een poeder(zakje) en is te koop bij super de boer

Voorbereiding

ui klein snijden en knoflook uitpersen
prei en knolselderij snijden en wassen
potje champignons uitlekken

Bereidingswijze

Het gehakt rul bakken-ui en knoflook erbij-flink wat kerrie en maggimelange erover strooien-prei,knolselderij,champignons en tomatenpuree erbij-heet water erbij totdat ergenoeg saus is-bouillonblok,maggiblokjes,sambal en een flinke scheut ketjap manis erbij doen.
Dit alles aan de kook brengen en ongeveer een half uurtje zachtjes door laten pruttelen.Dan binden met aardappelzetmeel tot een dikkere saus.Spaghetti afkoken en smullen maar!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

mjasalden avatar
mjasalden

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten