Snelle vissalade

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-05-2005

snel,eenvoudig en lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 aardappel,stukje wortel,stukje knol/bleekselderij,1 eetlepel doperwtjes/diepvries,1 augurk,stukje witte vis/garnalen,beetje fijngesneden ui,1 eetlepel mayonaise,smaakstoffen,
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Steelpannetje,Snijplank,Koksmes,Schilmesje,bolzeef/vergiet,mengbakje,spatel,

Bereidingswijze

1.vul het steelpannetje half met water en zet het op een laag vuur,2.schil de aardappel,het stukje wortel en snij het in kleine blokjes,3.snij de bleekselderij in kleine blokjes,3.spoel het schoon en kook het beetgaar,voeg de laatste minuut de doperwtjes toe,4.giet het af door de bolzeef en spoel het koud,laat het in de bolzeef uitlekken,5.snij de augurk en de ui klein,6.meng alle gesneden en voorgekookte grondstoffen in de mengbak,7.voeg de gekookte vis toe7.maak de salade op smaak af, gebruik ook de olie uit het blikje sardines,

Serveertip

Dresseer de salade in het midden van een mooie schaal/bord, giet er een beetje afgeslapte mayonaise of remouladesaus overheen.Versier het verder met; - stukjes sla- stukjes tomaat- plakjes komkommer- sardientjes uit blik- partjes hard gekookt ei- zilveruitjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten