Hachee.

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 30-05-2005

Deel dit recept

Ingrediënten
Rundvlees,Ui,Kruidnagel,Laurier,Braadboter,Peper uit de molen,Azijn,Pakje jus,
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Snijplank,Mes,Stoofpan,spatel / houten lepel,litermaat,garde

Bereidingswijze

1.snij het vlees in kleine blokjes, de ui in halve ringen,
2.braad het vlees en de ui licht aan in de stoofpan,
3.voeg laurier, kruidnagel en peper toe, laat het op een zacht vuur smoren,
4.maak ondertussen de jus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking,
5.voeg de jus bij het gesmoorde vlees en voeg wat azijn toe,
6.laat het op een zeer laag vuur gaar smoren,
LET OP !! Er verdampt vocht, je moet dus regelmatig controleren,

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten