Gefrituurde visfilets.

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 30-05-2005

Deel dit recept

Ingrediënten
Visfilets,beetje bloem,1 ei,paneermeel,smaakstoffen,
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Snijplank,Mes,1 mengbakje,garde,2 schaaltjes,vork,

Bereidingswijze

1.klop een ei in het mengbakje tot eistruif,2.doe op een schaaltje een beetje bloem,3.doe op het tweede schaaltje een beetje paneermeel,4. snij de stukken vis in de gewenste vorm,5.strooi er wat smaakstoffen overheen,6.haal de visfilets door de bloem, tik de overtollige bloem er af,7.haal het vervolgens door de eistruif en daarna door het paneermeel, 8.druk het paneermeel een beetje aan,9.bak de filets mooi bruin in de frituur,10.dresseer het op een schaal of direct op een bord,

Serveertip

Leg op ieder filet een dun stukje citroen. Eventueel een beetje gefrituurde peterselie.Bij gefrituurde vis wordt vaak remouladesaus geserveerd.Het garnituur is sla en gebakken of gefrituurde aardappelen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten