griekse aardappelsalade

  • Grieks, Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 30-05-2005

lekker fris in de zomer

Deel dit recept

Ingrediënten
1 kg aardappelen, 2 citroenen, olijfolie, oregano, knoflook, 1 uitje, zout en peper,
4 augurkjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Aardappelen in stukjes of plakjes snijden en ongeveer 7 minuten koken, tot ze gaar zijn.
Koud laten worden.
Citroenen uitpersen en mengen met olijfolie en e.v.t. een beetje suiker.
Oregano toevoegen met zout en peper.
Knoflook fijn snijden met de ui en de augurkjes.
Alles goed mengen en een paar uur in de koelkast laten staan om de smaak er goed in te laten trekken.

Serveertip

Ik heb dit gegeten met tuinbonen met parika en gebakken ansjovisjes .Alles is echter mogelijk. Ook lekker bij de barbeque.

Laatste reacties

spikkertje avatar
spikkertje 31-05-2005

Ben erge grieksliefhebber, neem dit receptje dus gauw mee!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten