bruine Uiensaus

  • Nederlands, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 28-05-2005

Heel erg lekker bij hutspot of bij capucijners.

Deel dit recept

Ingrediënten
50 gram rookspekjes,2 Uien,1 Kruidnagel,? Laurierblaadje,Braadboter van vlees,Peper uit de molen,1 eetlepel azijn,1 Pakje jus,
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Snijplank,Mes,Stoofpan,Spatel,Litermaat,Garde,kleine steelpan,

Bereidingswijze

1.snij de uien in halve ringen,
2.braad de ui licht aan in de stoofpan, voeg de rookspekjes toe,
3.voeg laurier, kruidnagel en peper toe, laat het op een zacht vuur smoren,
4.maak ondertussen de jus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking,
5.voeg de jus bij de gesmoorde uien/rookspekjes en voeg wat azijn toe,
6.laat het op een zeer laag vuur gaar smoren,

LET OP !! Er verdampt vocht, je moet dus regelmatig controleren,

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten