1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse bluf

Haagse bluf

Door: ghislaine1941

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-05-2005

Ingrediënten


200 gram kristalsuiker
- 2 dl bessensap
- 2 eiwitten
- lange vingers.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de suiker, de bessensap en de eiwitten in een grote kom en klop tot alle suiker is opgelost en het
eiwit zo stijf is, dat de kom even kan worden omgekeerd, zonder dat het schuim eruit valt.

Serveertip

Verdeel de Haagse Bluf over 4 glazen schaaltjes en serveer er de lange vingers bij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine1941
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top