Rostirondjes.

  • Internationaal, Tussendoortje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 28-05-2005

Deel dit recept

Ingrediënten
2 aardappelen,? fijngesneden ui,beetje fijngesneden paprika,? teentje knoflook,4 plakjes ontbijtspek,1 ei,? eetlepel bloem,smaakstoffen,margarine/olie om in te bakken,
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Snijplank,Schilmesje,rasp/keukenmachine,vork,beslagkom,koekenpan,

Bereidingswijze

1.snij de ui, paprika, knoflook en ontbijtspek fijn,2.schil de aardappels en was ze schoon,3.rasp de aardappels in de beslagkom,4.meng met de vork de bloem en het ei er doorheen,5.voeg fijngesneden ui, paprika, knoflook en ontbijtspek toe,6.voeg smaakstoffen toe,7.smelt een beetje margarine/olie in de koekenpan op een laag vuur,8.maak met de vork een klein en dun pannenkoekje in de koekenpan,9.bak het rustig aan beide zijden bruin en krokant aan.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten