Rhodos wrap met spinazie en feta

  • Grieks, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-05-2005

Serveer als de wrap onderdeel van een grieks buffet (met o.a. griekse salade, tzaziki, moussaka, dolmades, baklava en yoghurt met honing en walnoten.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 pak Honig Wraps
3 eetlepels olie
250 g verse bladspinazie
1 middelgrote ui, gesnipperd
1 teentje knoflook
100 g pesto
100 g feta, in kleine stukjes gesneden
50 g pijnboompitten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook en de gesnipperde ui kort aan. Doe hier de spinazie bij en verhit dit geheel kort door.(niet te lang)
Leg de aangebakken spinazie op een snijplank en snij het grof met een mes.
Rooster de pijnboompitten kort in de koekenpan tot ze bruin zijn.
Doe de spinazie in een kom en meng de pesto, de gehakte feta en de pijnboompitten.
Vul de wraps met het spinaziemengsel, rol deze strak op en snijd ze in 3 stukjes. Lekker als borrelhapje of als lichte maaltijd.

Serveertip

wijntip: Serveer er een Retsina bij.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

natuurtje avatar
natuurtje 10-10-2008

Klinkt zeer smakelijk, dankjewel!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten