Warme Peterselie-roomsaus

  • Saus/dressing
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 ? dl melk - ? dl slagroom - Allesbinder - ? tl mosterd ? zout - peper - 3 el fijngehakte peterselie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breng de melk met de slagroom aan de kook. Voeg al roerend zoveel Allesbinder toe dat de saus een beetje dik wordt (ongeveer 3 eetlepels). Voeg de mosterd, een snufje zout, een snufje peper en de peterselie toe.

Serveertip

Bij vis van de barbeque.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

zwarte_poedel avatar
zwarte_poedel

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten