Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. pasta met gorgonzola

pasta met gorgonzola

Door: bobber

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 26-05-2005

Ingrediënten 2 personen


1 ons ger. oude kaas (80 gr.)
1 ui
3 tenen knoflook
1 ? ons achterham
80 gr. gorgonzola
bakje champignons
? bekertje creme fraiche
melk
peper, aromat, beetje zout
diepvries basilicum
150 gr. pasta



Een pastagerecht dat eventueel van tevoren klaargemaakt kan worden en in oven gezet kan worden.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Uitje fruiten met kleingesneden tenen knoflook.
Champignons erbij + peper en aromat.
Vervolgens de kleingesneden achterham toevoegen.
Diepvries basilicum toevoegen.

Bereidingswijze

Gorgonzola zacht maken met wat melk (in magnetron).
Mengen met creme fraiche.
Dit in de Koekenpan bij het champs. mengsel voegen + wat
geraspte oude kaas.
Intussen pasta koken.
Alles bij elkaar in koekenpan doen en omroeren.
Overdoen in vuurvaste schaal afdekken en in oven op 175 graden: 25 minuten.
Indien van tevoren klaargemaakt (uit koelkast) zeker 40 minuten.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bobber
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top