Vijgenketchup

  • Saus/dressing
  • 20-30 min.

Serveer de ketchup warm, dan is hij het lekkerst! Tip van de kok Christer Elfving

Deel dit recept

Ingrediënten
150 g verse vijgen (in kwartjes); 100 g fijne suiker; 1/2 dl balsamico; 1 dl rode wijn; 1 stokje kaneel; peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe al de ingredienten in een pannetje. Laat 20 min. sudderen tegen de kook aan. Neem de kaneel weg. pureer met de staafmixer en duw door een fijne zeef. breng op smaak met pepr en zout.

Serveertip

Warm serveren, dan is hij het lekkerst

bron: "Ketchup" met 24 werelds recepten van Absoluut Zweeds-kok Christer Elfving

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

vifke avatar
vifke

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten