1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Afrikaanse keuken
  5. Avocado met kreeft

Avocado met kreeft

  • Afrikaans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-05-2005

Ingrediënten 6 personen


3 avocados
sap van 1/2 citroen
kreeft uit blik
2 el mayonaise
klein bekertje slagroom
cayenne peper
zout
peper
sla, tomaten, en komkommer om te garneren



Een heel lekker voorgerecht.En snel gemaakt.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de avocados middendoor, verwijder de pitten, schep ze uit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Besprenkel het vruchtvlees met citroensap en meng het luchtig met de kreeft. Roer er de mayonaise, room en peper, zout en cayennepeper doorheen. Schep dit mengsel in de avocados . Leg op elk bordje wat sla. Zet de avocado er op en leg stukjes tomaat, komkommer en eventueel nog stukjes radijs eromheen.

Serveertip

Eet smakelijk.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top