1. Home
  2. Recepten
  3. Duitse keuken
  4. Duitse roggebroodsandwich met appel en casselerrib

Duitse roggebroodsandwich met appel en casselerrib

  • Duits, Brood
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-05-2005

Ingrediënten 1 personen


2 sneetjes Duits zuurdesem roggebrood
25 g verse roomkaas met mierikswortel
15 g rucola
3 plakjes casselerrib
? appel, in schijfjes



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Bestrijk de sneetjes brood met de verse roomkaas. Vouw de plakjes casselerrib losjes dubbel en leg deze op een sneetje roggebrood.

2. Leg hierop de schijfjes appel en de rucola. Leg het andere sneetje met de besmeerde kant naar beneden erop.

3. Leg de sandwich op een bordje.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top