Hartig

500g rundergehakt, handje paneermeel, 1 ei (losgeklopt), 3 el chilisaus, gehaktkruiden naar smaak (even proeven), knoflookpoeder, scheutje zoete ketjap, pakje bladerdeeg (10 velletjes), 3 el fijngeknipte peterselie
Bakpapier om de broodjes op te bakken.
Zelfgemaakt natuurlijk het lekkerst!
Oven voorverwarmen op 175C.
Velletjes bladerdeeg los van elkaar op het aanrecht leggen om te ontdooien.
Gehakt mengen met paneermeel, chilisaus, kruiden, knoflookpoeder, ketjap, peterselie en de HELFT van het ei.
Gehakt in 10 gelijke rolletjes verdelen (worstvorm) en op ieder velletje bladerdeeg een rolletje leggen. Bladerdeeg dubbelvouwen zodat je een rechthoek krijgt. Kanten met een vork induwen. De broodjes bestrijken met de rest van het ei.
In de oven schuiven en in ca 20 min. gaar laten worden. Let op de kleur. Als ze te bruin worden afdekken met alufolie.
Je kunt ze ook invriezen en later afbakken!
biancalievers 30-08-2020
ze zijn heerlijk
Ellenmika 27-07-2020
Ik wil ze maken en later afbakken, moet ik ze dan ongebakken invriezen?
euqilegna1 04-12-2015
Morgen als hartig hapje op sinterklaasavond, even meegenomen!
adriana28 20-09-2013
Lijkt me niet al te moeilijk moet lukken groeten Adrie
ggiea 26-01-2013
Ik neem deze mee, ga ik proberen, alvast bedankt.
groeten Agnes