1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Vegetarische wokschotel

Vegetarische wokschotel

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-05-2005

Ingrediënten 4 personen


500 g groene asperges
250 g worteltjes
4 sjalotten
200 g peultjes
4 eetlepels olijfolie (extra vierge)
1 dl (kippen,- of) groentenbouillon
peper
zout
25 g sesamzaad
8 blaadjes basilicum



Lekker met groen asperges, Serveer met bami of mihoen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de asperges in stukjes van ca. 3 cm, snijd de worteltjes in plakjes, halveer de peultjes en hak de sjalotjes fijn. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de asperges, worteltjes en sjalotjes 10 minuten in de olie.

Bereidingswijze

Voeg de gehalveerde peultjes toe en roerbak ze 5 minuten mee. Giet de bouillon erbij en stoof de groenten in ca. 7 minuten gaar. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan lichtbruin. Strooi het sesamzaad en de fijngehakte basilicumblaadjes over de wokschotel.

Serveertip

Serveer met bami of mihoen.
Uit : Asperges. Gouden recepten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top