1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Koninklijke kaviaar

Koninklijke kaviaar

  • Internationaal, Buffet
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-05-2005

Ingrediënten 12 personen


175 g rode kaviaar.
175 g zwarte kaviaar.
2 el citroensap.
3 el gesnipperde lente ui.
1 tl worcestersaus.
450 g roomkaas, op kamertemperatuur.
50 g groene olijven, in ringetjes.
2 el gedroogde peterselie.
diverse crackers of toastjes.



Luxe!!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Spoel de twee soorten kaviaar af en laat ze uitlekken. Roer het citroensap, de uitjes en de worcestersaus door de roomkaas.
Vorm van het kaasmengsel een ronde schijf van ongeveer 20 cm doorsnee en 2 1/2 cm dik, en leg deze schijf op een bord.
Leg midden op de kaas de rode kaviaar in een cirkel van ongeveer 12 cm doorsnee.
Vorm rond de kaviaar een rand van de olijven.
Bedek vervolgens de rest van de kaas met de zwarte kaviaar. Druk de peterselie tegen de zijkant van de kaas.
Als er nog zwarte kaviaar over is, kun je die op het bord naast de kaas leggen.

Serveertip

Serveer deze koninklijke kaviaar met crackers of toastjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chrisnijhuis


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chrisnijhuis
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top