1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Gnocchi
  6. gnocchi met gestoomde groenten en walnotensaus

gnocchi met gestoomde groenten en walnotensaus

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-05-2005

Ingrediënten 1 personen


- koelverse gnocci (in de Natuurwinkel te koop onder het merk Biorgin).
- 1 zakje kookgroente (een mix van broccoli, sperziebonen en kastanjechampignons).
- 1 bosje lente-uitjes.
- half zakje gepelde walnoten.
- pakje soja cuisine.
- walnotenolie om in te bakken.


Verder heb je nodig


Stoommandje


Heerlijk romig gerecht. De gnocci is natuurlijk ook te vervangen door (volkoren)pasta.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

- snij de kastanjechampignons in dunne plakjes.
- snij de lente-uitjes in dunne ringen.
- hak de walnoten grof.

Bereidingswijze

- doe de broccoli en de sperziebonen in een stoommandje. Stoom de groente in 8 - 10 minuten gaar.
- roerbak intussen in een koekenpan de lente-uitjes en de champignons tot deze gaar zijn en een beetje een bruin kleurtje hebben.
- voeg de walnoten toe en roerbak deze op hoog vuur even mee.
- afblussen met soja cuisine en weer zachtjes opwarmen.
- intussen de gnocci gaar koken, volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-

Serveertip

Serveer de gnocci en de groente met de walnotensaus.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke74


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke74
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top