1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Pesto
  5. Mozarellatosti's met parmaham en pesto

Mozarellatosti's met parmaham en pesto

  • Italiaans, Brood
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-05-2005

Ingrediënten 4 personen


- 8 sneden witbrood (zonder korst)
- 2 eetlepels pesto (of tappenade)
- 4 plakken parmaham
- 1 bol mozarella


Verder heb je nodig


Tosti-ijzer


Lekker als lunchgerecht of tussendoortje. Maar je kunt de tosti's ook in mooie repen snijden en serveren bij een voorgerecht.... eens iets anders dan toast of stokbrood!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

1. besmeer de sneden brood met pesto
2. Snij de mozarella in dunne plakjes (ik doe dit altijd m.b.v. een eiersnijder!) en beleg 4 sneden met de mozarella
3. Leg hierop een plak parmaham
4. Rooster de tosti's in het tosti-ijzer

Bereidingswijze

5. Snij de tosti's diagonaal doormidden en serveer met een paar blakken tomaat met verse basilicum, olijfolie en balsamico
6. Als je het bij een voorgerecht wil serveren, snij dan in de breedte de tosti's in 3 of 4 repen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daan1111


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daan1111
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top