Schotse Rib

  • Nederlands, Ontbijt
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 19-05-2005

voor wie van eieren houdt

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 sneetjes brood zonder korst, 4 eieren, 100 gram boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekenpan

Bereidingswijze

Smelt de boter in de pan en laat deze licht bruinen, leg de boterhammen in de pan en bak deze aan 1 kant bruin, draai ze om en breek boven elke boterham een ei zodat de eierdooier in het midden van de boterham ligt, laat het op laag vuur verder bakken tot het eiwit is gestold

Serveertip

geef er apart peper en zout bij

Laatste reacties

orphan avatar
orphan 29-06-2006

Lijkt me erg lekker, ik ga het dan zeker ook dit weekend uitproberen, dus ik neem um alvast mee!

harmony avatar
harmony 19-05-2005

Origineel! Groet, Monique

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten