1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Schotse Rib

Schotse Rib

Door: basalk

  • Nederlands, Ontbijt
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-05-2005

Ingrediënten 4 personen


4 sneetjes brood zonder korst, 4 eieren, 100 gram boter


Verder heb je nodig


Koekenpan


Voor wie van eieren houdt

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de boter in de pan en laat deze licht bruinen, leg de boterhammen in de pan en bak deze aan 1 kant bruin, draai ze om en breek boven elke boterham een ei zodat de eierdooier in het midden van de boterham ligt, laat het op laag vuur verder bakken tot het eiwit is gestold

Serveertip

Geef er apart peper en zout bij



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top