Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Kinderkeuken keuken
  5. Bloemkool
  6. Gewokte mie met worstjes en bloemkool

Gewokte mie met worstjes en bloemkool

Door: heleen61

  • Kinderkeuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-05-2005

Ingrediënten 4 personen


1 bloemkool
1 blikje (ca. 400 g) party knaks (borrelworstjes)
1 bakje Boemboe voor Sajoer Tjampoer
Wok Olie
1 zak Chinese Eiermie


Verder heb je nodig


Wok


Bron:conimex

Ontdek meer:

Voorbereiding

Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout) aan de kook. Voeg de mie toe aan het kokende water en kook deze in ca. 4 minuten gaar. Trek de mie na 1 minuut koken met 2 vorken los en roer tijdens het koken nog even om. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.

Was en verdeel de bloemkool in roosjes.

Bereidingswijze

Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de bloemkoolroosjes 5 minuten. Roer er de boemboe en 2 dl water door en laat het geheel 5 minuten pruttelen.

Schep de mie en de uitgelekte party knaks erdoor en goed laten doorwarmen.

Serveertip

Schep de gewokte party knaks in diepe borden of kommen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heleen61
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top